Biografie

Biografie

Zangeres Lieke, is een enthousiaste & energieke meid. Lieke heeft vele verschillende ervaringen op zang en entertainment gebiedt. In 2001 was ze o.a. te zien in het Yorin programma Starmaker. Lieke ging, nadat ze het Starmaker huis had verlaten, hard aan de slag en stortte zich vol overgave op de muziek. Met de nummer 1 hit Damn I think I love you van Starmaker. (K-otic)

Na deze TV-ervaring begon Lieke met het opnemen van haar eerste album. Haar debuut- cd werd geproduceerd door Oscar Holleman, die ook verantwoordelijk was voor onder andere Krezip, Within Temptation en Rosemary's Sons. Muzikaal werd Lieke bijgestaan door o.a. Ad van den Berg (Whitesnake) en Ruud Jolie (Within Temptation).

Het resultaat was Lieke's album "Attack When Provoked". Op deze cd staat ook haar debuutsingle "Get Your Shit Together".

Naast de vele zang-, opname- en studioprojecten presenteerde Lieke een muziekprogramma voor tv Tilburg, verzorgd ze veel solo-optredens op verschillende feestavonden en evenementen, daarnaast verzorgd ze huwelijksinzegeningen (zowel burgerlijke stand als kerkelijk) en heeft Lieke ook nog een goedlopende zangpraktijk in Aarle-Rixtel.
Lieke word ook regelmatig geboekt als inval zangeres bij verschillende bands.

Medio 2006 is Lieke als zangeres, ondernemer en zangdocente afgestudeerd aan de Fontys rockacademie te Tilburg.


Biografie

 

Lieke in het nummer Damn I think I love you – Starmaker – 2001 Starmaker/K-otic
(In het refrein zingt Lieke de lead stem)

ˆ

Lieke Music maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.