Zangeres en entertainer Lieke

Zangeres & entertainer Lieke

Zangeres Lieke is een enthousiaste spontane verschijning met veel ervaringen op zang & entertainment gebied. In 2001 was ze o.a. te zien in het Yorin TV programma Starmaker. (met de nr 1 singel: Damn! I Think I Love You)

Wat kunt u verwachten? Van easy listening tot swing, 70’s/80’s/90’s music, pop, NL, rock ’n roll, quicksteps van alles is mogelijk! Naast haar geweldige interactie met het publiek zingt Lieke voor ieder wat wils en heeft u een afwisselende avond. zangeres Lieke is te boeken van 30 minuten tot avondvullend, solo of samen met een top DJ. 

Met haar uitgebreide repertoire, professionele orkestbanden en haar geweldige stem wil Lieke iedereen laten genieten. Interactie met het publiek staat bij haar hoog in het vaandel. Het repertoire wordt per evenement zorgvuldig afgestemd, u kunt Lieke dus boeken voor rustige intieme diners, bruiloftsfeesten, tot aan bedrijfsborrels en verjaardagsfeesten waar het dak er af moet, niets is haar vreemd.

Lieke past zich aan uw feest of evenement aan!


Hieronder vindt u een video compilatie van zangeres & Entertainer Lieke!
Zo krijgt u een kleine indruk van hoe een feestavond eruit kan zien, met op de achtergrond live muziek gezongen door Lieke.

  


ˆ

Lieke Music maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.